Парис Хилтън иска да забременее, макар и инвитро

Суперзвездата от доста време се чувства готова за семейство и изглежда, че най-накрая е намерила правилното решение.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 ноември 2022

Парис Хилтън е в процес на инвитро оплождане.

Звездата сподели, че е крачка по-близо до това да има дете, уточнявайки, че вече има оплодени и замразени ембриони и предстои да изчака точния момент за поставянето им.

Милиардерката планира да има "щастливо и голямо семейство с Картър Реум", с когото скоро отпразнува първата си годишнина.

"Получавам огромно количество съобщения от хора, които ме питат кога ще имам бебе", написа 41-годишната Хилтън в Instagram Story. "Съпругът ми и аз винаги сме искали да се насладим на първата си година от брака заедно като двойка. Планираме да създадем нашето семейство през 2023 г."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПАРИС ХИЛТЪН ВЕЧЕ ИМА СОБСТВЕНО КУЛИНАРНО ПРЕДАВАНЕ

Малко след като сключи брак с Реум, блондинката започна да носи по-широки дрехи и феновете ѝ веднага решиха, че е бременна.

Други сметнаха, че малкото коремче на снимките е било вследствие на медикаментите, които тя е приемала по време на стимулацията за отделяне на яйцеклетки. Малко след слуховете звездата заяви, че не е бременна, но много иска това да се случи.

"Имам изключително натоварен график за работа и пътуване, но нищо не ме вълнува повече от това да стана майка през 2023-та", допълва тя, а признанията на Парис идват малко след като майка ѝ коментира, че тя се опитва да забременее, но не се получава. "Разбива ми сърцето, защото знам, че тя се опитва и опитва... Толкова много хора се борят и то просто не се случва."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA