Сватбата продължи три дни, роклите бяха 4

Най-големият ден в живота на Парис Хилтън всъщност се оказа цял уикенд.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 ноември 2021

Фотография: German Larkin/parishilton.com

Когато сложим Парис Хилтън в началото на изречение, не очаквайте другата част от него да бъде лишена от блясък, помпозност и чиста проба екстравагантност.

През уикенда 40-годишната наследница каза "да" на годеника си Картър Реъм и още на следващия ден започна да споделя подробности от голямото случване, на което присъстват Ким Кардашиян, Никол Ричи, Ема Робъртс, Ашли Бенсън и цяла плеяда други знаменитости.

В крайна сметка празненство продължава цели три дни, а дизайнерските визии може би са повече от необходимото. Първоначалните сведения бяха за 11 различни тоалета, така че не е ясно дали няма да изплуват още такива, но засега броят им се свежда до общо 4.

Вървейки към олтара, Парис облече класическа бяла рокля Oscar de la Renta. За първия танц като съпруг и съпруга носи дълъг модел с голи рамена на Ghalia La, след това се появи рокля с кристали и наметало от Pamella Roland. Големият финал постави с друга рокля Oscar de la Renta.

"Стоейки хванати ръка за ръка пред олтара, сърцето ми прескочи удар. Това беше едно от най-невероятните вълшебни чувства, които някога съм изпитвала в живота си. Намерих липсващото парче. За мен ти си повече от моя съпруг. Ти си най-добрият ми приятел, моят учител, моят любовник, моят довереник и бащата на бъдещите ни деца. Толкова съм горда да стоя до теб като твоя съпруга. Имаше част от мен, която винаги чувстваше, че трябва да тръгне сама на това пътуване, наречено живот, но сега знам, че звездите просто се подредиха, за да се намерим отново. Толкова се вълнувам за бъдещето, което ще създадем заедно", сподели тя в Instagram.

Какво да кажем, ослепителна, както винаги.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA