Парис Хилтън отрече да е бременна с тризнаци

Въпреки погрешните схващания в публичното пространство, тя очаква с нетърпение да влезе в ролята на майка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 август 2021

Съжалявамe, ако сте попаднали на слуховете, че Парис Хилтън очаква тризнаци и сте започнали да мислите за всички розови, бляскави и пухкави неща, с които тя би могла да ги засипе, но самата тя сложи край на спекулациите.

"Още не съм бременна. Чакам до сватбата", споделя Хилтън в нов епизод от своя подкаст "This Is Paris". "Роклята ми се прави в момента, така че искам да се уверя, че изглежда великолепно и ми пасва идеално. Определено ще изчакам с тази част."

Парис разкрива, че няма представа откъде идва погрешната информация, но потвърди, че се наслаждава на времето с годеника си Картър Реъм.

Най-известната блондинка в света каза "да" на бизнесмена навръх 40-ия си рожден ден през февруари. "Когато намериш сродната си душа, не просто го знаеш. Усещаш го", казва тя тогава. "Докато се разхождахме по плажа, той падна на едно коляно и аз му казах "да". Няма друг човек, с когото бих предпочела да прекарам своето завинаги."

И очаква с нетърпение следващата глава от общото им пътуване. "Наистина съм развълнувана за следващата стъпка и просто да имам истински живот. Вярвам, че да имаш семейство и деца е смисълът на живота. Досега не бях изпитвала това, защото не чувствах, че някой заслужава моята любов. Най-накрая го намерих."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA