Парис Хилтън вече има собствено кулинарно предаване

Не познаваме много хора, които готвят с рокля и перли. Момент, все пак сме виждали Парис Хилтън...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 август 2021

Звездите просто обичат да правят много неща наведнъж. След Селена Гомес, която въпреки повече от необходимите пламъци в кухнята си, сготви октопод, и Ейми Шумър, която вече знае как се пече пиле, щафетата поема Парис Хилтън.

57

Облечена в блестяща черна рокля с пера и носейки високи токчета, наследницата влиза в кухнята, за да готви пържоли, скъпи трюфели и куп други неща за новото си шоу "Cooking With Paris".

"Това не е най-практичното облекло за готвене, но обичам да готвя със стил", споделя Хилтън, без никакво намерение да прикрие липсата на кулинарен опит. "Обичам да готвя, но не съм професионален готвач и не се опитвам да бъда."

57

Във всеки епизод на преден план е конкретна рецепта, а помощ в кухнята са близки приятелки в лицето на Ким Кардашиян, Деми Ловато, новата музикална сензация Saweetie, както и майката и сестрата на Парис.

57

Идеята за проекта идва, когато Парис качва 15-минутно готварско видео в YouTube, провокирало доста особени реакции. Към днешна дата то има над 5 милиона гледания, а след документалният филм "This Is Paris" двамата с продуцента Арън Сейдман са искали да работят върху нещо "по-лекомислено". "Мислехме, че би било забавно да се задълбочим в нейните готварски умения или по-скоро в липсата им."

Не знаем за вас, но ние току-що открихме перфектният начин да се насладим на четвъртък вечер.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA