Лупита Нионго е приела ролята си в "Черната пантера" много сериозно

Актрисата сподели задкулисен поглед към подготовката си за най-новия филм от вселената на Marvel.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 21 ноември 2022

Лупита Нионго показа интензивното обучение, на което се е подложила, за да може да изпълни сцените с плуване в "Черната пантера: Уаканда завинаги".

"Плуването до Талокан не беше толкова лесно, колкото изглеждаше", сподели актрисата под TikTok видео от тренировките за филма.

@lupitanyongo Swimming down to Talokan was not as easy as it looked! 🏊🏿‍♀️🌊🏝 Safely supervised by @XPT Life and #MarkRobertsFitness 🏋🏿‍♀️ #wakandaforever #blackpanther #talokan #underwater #fittok #behindthescenes ♬ Con La Brisa - Foudeqush & Ludwig Göransson

Докато на фон се чува една от песните, включени във филма - "Con La Brisa", виждаме Нионго да държи дъмбел в ръката си, докато плува в басейн. След това започва да пълзи и ходи под вода.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЮБИМАТА ДЕСТИНАЦИЯ НА ЛУПИТА НИОНГО

седр

По-рано този месец актрисата и колежката ѝ от филма Анджела Басет споделиха своя опит с плуването, разкривайки пред Variety, че не са били особено опитни във водна среда. До този момент.

"Знаете ли, черните момичета имаме история с водата и косата си", коментира 64-годишната Басет пред изданието тогава. "Някои от нас не могат да плуват толкова добре, защото ще се прецакат къдриците ни. Това е голям проблем за нас."

"Преди да започнем този филм, знаех как да плувам, но не бях уверен плувец", добави Нионго. "Нямах нужда да плувам някъде, това е сигурно. Това е умение за цял живот, което сега притежавам."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВДЪХНОВЯВАЩИ МИСЛИ ОТ ЖЕНИТЕ НА ХОЛИВУД

Около половината от сцените във филма се развиват под вода. Пред Variety режисьорът на филма, Райън Куглър допълни: "Много от нас са отглеждани със страх от водата. Трябваше да разбера как да плувам, за да мога да режисирам този филм."

Това предполага и допълнителни усилия от страна на актьорския състав - всички негови членове е трябвало да се научат да се гмуркат свободно и да задържат дъха си под вода за около две минути.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA