Джо Джонас се завърна в киното, но помни и някои неуспехи

Певецът от Jonas Brothers е истински благодарен на съпругата си Софи Търнър, че му е помогнала с актьорската игра.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 ноември 2022

Джо Джонас беше на премиерата на новия си военен филм "Devotion", но си припомни загубата на ролята в „Спайдърмен" от Андрю Гарфийлд.

33-годишният певец участва в подкаста "Just for Variety" и разкри, че е бил на прослушване за главната роля в филма от 2012 г.

Ролята в крайна сметка отиде при Андрю Гарфийлд, който участваше и в продължението от 2014г. с Ема Стоун, а миналата година си партнираше и с Тоби Магуайър.

дфгх

„В онзи момент се чувстваш унищожен или победен. Но осъзнаваш, че този човек е бил брилянтен", каза Джонас за чувството, когато не е бил избран след прослушването. 

„Спомням си, че преди години бях готов за "Спайдърмен" и бях толкова, толкова развълнуван. Това беше годината, когато Андрю Гарфийлд получи ролята. Очевидно той беше правилният.", добави още той.

„Но си спомням, че това беше голямо нещо по онова време. Режисьорът беше режисьор и на музикални видеоклипове, така че си казах: „Имам участие тук", добави той. „Но знаете ли какво? Обичам процеса на прослушване. Да покажеш себе си и да се налага да се докажеш."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖО ДЖОНАС Е СИГУРЕН, ЧЕ СОФИ ТЪРНЪР ПРОМЕНЯ ПОГЛЕДА МУ КЪМ ЖИВОТА

рфдтъ

Звездата сподели, че съпругата му Софи Търнър, която играе в "Х-Мен" и "Игра на тронове" му е помогнала с прослушването за "Devotion".

„Измина доста време, откакто не съм се занимавал с актьорство и пандемията наистина ми даде достатъчно време за това. Турнето не беше опция, така че си казах, "Добре, какво ще правя със себе"?" каза Джо. 

И добави: „Очевидно обичам актьорството и това е нещо, в което винаги съм искал да се върна. Беше точно като всяко друго прослушване. Записах се на запис и се обадих, срещнах се с режисьора Джей Ди Дилард, говорихме за проекта и така."

„Когато имаш съпруга, която е феноменална актриса. Снима те и те насочва през цялото време, тогава трябва да покажеш най-добрата си игра. Тя е най-строгият ми критик. Трябва да й благодаря."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA