Бела Хадид отново направи фурор с рокля от скъпоценни камъни

Супермоделът е новото лице за празничната кампания на Swarovski.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 01 декември 2022

Бела Хадид е фея в празничната кампания на Swarovski.

Моделът сподели задкулисни кадри от работния процес в официалния си Instagram акаунт. Разбира се, не е изненада, че роклята ѝ е изцяло покрита с кристали.

На първата снимка Хадид е облечена в бюстие и пола, които блестят заради камъните на бранда и нежните крила и токчета в допълнение към тях.

Екипът на бранда сподели няколко различни визии от кампанията, а в официалното видео за нея виждаме Бела да носи пастелени дрехи в розово и синьо и бижута Swarovski, докато излиза от гигантска кутия за бижута с приказна музика за фон.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕЛА ХАДИД ТЪГУВА ПО МЮСЮЛМАНСКИТЕ СИ КОРЕНИ

Докато Бела разглежда приказния и блестящ свят извън кутията, тя намира огромни пръстени, гривни и други накити с камъни Swarowski.

"Ако се чувствате блестящи отвътре, ще се чувствате блестящи и отвън", казва Хадид. "Предполагам, че в този момент блестя и по двата начина!"

Това не е първият път, в който моделът прави фурор с визията си. По време на Седмицата на модата в Париж, всички зрители останаха без думи, когато екипът на Coperni буквално напръска роклята по тялото ѝ и тя стана готова на момента.

"Заедно можем да направим магия… Благодаря ви за цялата любов… Все още съм без думи!", каза тя и разкри, че дори не е имало репетиция за този емблематичен момент. "Няма репетиция, няма нищо, просто страст".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA