Серина Уилямс е имала трудности във връзките заради кариерата

"Определено може да е самотно на върха", не крие тенис легендата.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 01 декември 2022

Серина Уилямс признава, че връзките ѝ често са страдали заради възходите в нейната иначе върхова тенис кариера.

В последния епизод на подкаста "Wondermind, The Business of Feelings", Уилямс разкрива, че успехът невинаги е точно такъв, какъвто изглежда.

"Определено може да е самотно на върха. Особено в тениса", споделя тя. "Хората не осъзнават колко часа прекарваш сам. Толкова много, че ми беше трудно във връзка, защото толкова съм свикнала да бъда сама всяка минута и ден от живота си, че честно казано често съм си мислила "Дори не мога да бъда сред хора." И много хора не осъзнават това."

бхн

Уилямс се омъжи за съоснователя на Reddit Алексис Оханян и имат 5-годишна дъщеря - Алексис Олимпия Оханян.

"Така че получавате тези овации и партита по случай успехите ви и това е страхотно, но зад затворените врати животът е различен. Все пак вие също трябва да живеете живота си, независимо дали излизането навън се превръща в проблем, защото нямате уединение", продължи Уилямс. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, СЕРИНА УИЛЯМС НЯМА ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ ТЕНИСА

бхнм

"Всичко това всъщност е хубаво, защото ако нямаш личен живот, това означава, че си успешен, а всъщност това е нещото, което искаш, нали? И то си има цена, нали? И да, струва си цената, ако се чудиш, но винаги трябва да направиш компромис с нещо", допълва тя. 

"Бракът не е блаженство. Но може да бъде, ако работите върху него", коментира още тенис легендата в скорошно интервю. "За да не се провали една връзка, според мен, трябва да има лоялност."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA