Росалия живее най-хубавата година от живота си

Певицата споделя колко трудности е имала през последните 12 месеца, но споделя и всичките си успехи.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 декември 2022

Росалия сподели, че тази година е една от най-силните и щастливи, които е имала.

Латино звездата направи своето музикално завръщане с издаването на хитовия си албум "Motomami". След това тръгна на световно турне, наблюдавайки как песните ѝ се изкачват в класациите, празнувайки с хората, които обича най-много.

Говорейки пред Rolling Stone по време на интервю за корицата, изпълнителката на "SAOKO" говореше за момента, в който спечели наградата за албум на годината на Латинските Грами през ноември.

„Тогава прегърнах двамата души, които обичам най-много в този живот, защото те знаят колко много трябваше да се боря, за да завърша този албум", каза 30-годишната певица за приятеля си Рау Алехандро, който е 29 и за сестра си Пили, който е неин стилист и творчески директор.

Тя продължи: „Започването на албум не е голямо предизвикателство, ако мечтаеш за него, но да го завършиш … това е друго нещо."

На друго място в интервюто тя разказа за процеса и предизвикателствата, пред които е била изправена.

„Това беше един от най-трудните моменти в живота ми. Исках да се върна у дома толкова много, но знаех, че ако се върна, ще изложа проекта на риск", каза тя. „Имаше голяма вероятност да не го завърша."

Но в крайна сметка, според нея всичко си е заслужавало.

„Направих и казах точно това, което исках да кажа и направя, според собствените си условия", каза тя. "След това няма връщане назад."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 5 НЕЩА, КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА РОСАЛИЯ - НОВАТА ЛАТИНО СЕНЗАЦИЯ, ЧИЕТО ИМЕ ЩЕ ЧУВАТЕ ВСЕ ПО-ЧЕСТО

Испанската певица и пуерториканската звезда Рау Алехандро официализираха връзката си в Instagram през септември, след рождения ѝ ден.

Оттогава те пазят подробностите за връзката си до голяма степен в тайна. Двойката посети заедно Латинските Грами през ноември, а същия ден Алехандро посвети публикация на своята приятелка.

„Благодаря на академията и на нашите фенове, общо двамата имаме 14 номинации", написа той . „Чувствам се много щастлив и много благословен да бъда тук и с теб до мен. Обичам те мами!"

Певицата на "La Fama" изрази подобни чувства: „Благодаря много на Грами, че ме признаха в този момент, но тази година е по-специална от всякога, защото я споделям с любовта на живота си".

Междувременно, през октомври на турнето си в Калифорния, певецът на "Todo De Ti" се присъедини към приятелката си на сцената по време на нейното изпълнение на "Despechá", за да я целуне.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA