Скарлет Йохансон не е искала да я приемат като "секссимвол"

Звездата казва, че е била „хиперсексуализирана" в началото на филмовата си кариера.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 18 декември 2022

Скарлет Йохансон е била „подготвена" да бъде „секс-бомба" в началото на кариерата си.

По време на появата на звездата от „Черната вдовица" в подкаста „Маса за двама", 38-годишната Йохансон сподели, че се е намирала в „странен ужасен сън" дълго време след снимките на филмите си от 2003 г. - „Изгубени в превода" и "Момичето с перлената обица", които тя снима в тийнейджърските си години.

За да не бъде определяна като "секс-символ", актрисата решава да промени посоката на кариерата си.

сдрфтгъ

„Това беше нещо като преходът ми към кариерата ми за възрастни", каза Скарлет по време на подкаста, отбелязвайки, че е преживяла „наистина труден етап, снимайки "Изгубени в превода".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СКАРЛЕТ ЙОХАНСОН НАПРАВИ ПРОДУКТ ЗА "НЕБЛЕСТЯЩА КОЖА"

„Станах нещо като етикет за супер невинност и мисля, че младите момичета наистина стават сексуални обекти и това е просто факт", добави актрисата. „Направих „Изгубени в превода" и „Момичето с перлената обица" докато бях на 18, 19, а тогава тъкмо започвах да придобивам женственост и да научавам повече за собствената си сексуалност."

„Мисля, че някак си тръгвайки в тази посока и снимайки тези филми не се усетих и стоях наистина дълго време в това.", каза тя.

дфг

„Някак си бях подготвена да бъда тази актриса, която всички ще наричат секс-бомба", каза Йохансон и добави, че „изиграването на другата жена и обектът на по-силно желание" я е накарало да се почувства „притисната в ъгъла, сякаш не мога да изляза от тези рамки".

През октомври по време на участие в подкаста Armchair Expert Скарлет каза, че въпреки, че е била "хиперсексуализирана" като млада актриса сексът "никога не е бил голяма част от истинската ми личност".

„Мисля, че всички ме смятаха за по-възрастна, защото вече играех дълго време", добави тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA