Следва още един проект на принц Хари и Меган Маркъл в Netflix

Този път ще говорим за личности, променили света.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 21 декември 2022

Принц Хари и Меган Маркъл ще имат премиера на още едно шоу в Netflix.

На херцогът и херцогинята на Съсекс им предстои премиера на сериал не за тяхната любовна история или кралски живот, а за лидери, активисти и личности, които са променили света.

Документалните серии, озаглавени "Live to Lead" ще покажат преуспели хора, които „разказват за своя отпечатък върху света и споделят личните си истории за смелост, състрадание, смирение и надежда", според съобщение от стрийминг платформата.

Проектът ще включва разговори с Меган и Хари, но и интервюта с покойния сътрудник във Върховния съд Рут Бадер Гинсбърг, активистката по изменението на климата Грета Тунберг, министър-председателя на Нова Зеландия и още много други имена, променили света по някакъв начин чрез думите и действията си.

"Live to Lead" е дело на фондация Нелсън Мандела, създаден и режисиран от издателя Джеф Блекуел и изпълнителен продуцент "Archewell Productions", която е собственост на двамата бивши кралски особи.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МЕГАН И ХАРИ ОТГОВОРИХА НА КРИТИКИТЕ ЗА ДОКУМЕНТАЛНИЯ СИ ФИЛМ

жбнм

В трейлъра за документалната поредица се вижда семейство Съсекс да говорят за това какво означава лидерството за тях и положителния ефект, който лидерите, включени в поредицата са имали върху човечеството.

Хари казва: „Нелсън Мандела веднъж каза: „Това, което има значение в живота, не е самият факт, че сме живели".

След това Меган продължава: „А каква промяна сме направили в живота на другите - това определя значението на живота ни."

Премиерата "Live to Lead" е на 31 декември в Netflix.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA