Lizzo купи първия си дом, след като призна, че е спала в колата си

Носителката на "Грами" разказа за закупуването на първата си къща в Лос Анджелис.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 декември 2022

Lizzo притежава първия си дом, след като сподели, че в началото на кариерата си е трябвало да спи в колата си.

34-годишната певица на „Good as Hell" покани Трейси Смит от CBS Sunday Morning в къщата си в Лос Анджелис и разкри какво означава за нея да притежава първия си имот.

„Стоях в стаите на хората и спях на техните дивани.", спомня си носителката на Грами. „А сега, по време на турнето си бях наистина благословена да спя на хубави места, но накрая си казах: „Липсва ми къщата ми. Нямам търпение да се върна в собствения си дом и в леглото си." "

Тя добавя: „Това е първият път, в който си го помислих. Така че, не знам. Това е нещо важно за мен."

Lizzо също сподели колко е развълнувана да празнува първата си Коледа в новия си дом, където две коледни елхи можеха да се видят да светят на заден план по време на интервюто. Тя разкри, че е поставила над 50 кг. светещи лампички вътре и извън дома си, за да се зарази с празничния дух.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДОКУМЕНТАЛНИЯТ ФИЛМ НА LIZZO ИДВА НА 24 НОЕМВРИ

„Усещам, че съм нямала много неща твърде дълго време и сега, когато ги имам и ми се случват, прекалявам. Аз съм буквално като Дядо Коледа", шегува се тя.

За корицата през март 2022 г. на PEOPLE's Women Changing the World Issue, певицата сподели повече за пътя си към успеха, особено за факта, че е чернокожа жена в музикалната индустрия.

жбнм,

Тогава тя каза: „Помислих си: „Добре, какво мога да направя? Как мога да извлека най-доброто от това? Не трябваше да оцелея. Не трябваше да стигам дотук. Не трябваше да бъда богата. Не трябваше да бъда секс символ. Не трябваше да бъда на корицата на People, но съм. Така, че как всичко това може да е наистина полезно, а не просто шепа блясък в тунела за мен?'"

Изпълнителката на "Truth Hurts" също проговори и за това колко много иска някой ден да наложи нов стандарт за красота.

„Това може да не е идеалното тяло за някой, точно както, да речем, Ким Кардашиян може да не е нечий идеал, но тя е икона и е създала съвременен стандарт за красота", казва звездата. „Така че, аз се възползвам от своята увереност и искам да създам свой собствен стандарт за красота. И един ден това ще бъде стандарт."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA