Лиса Кудроу е нямала самочувствие по време на "Приятели"

Актрисата се е сравнявала с Дженифър Анистън и Кортни Кокс и се е комплексирала.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 декември 2022

Лиса Кудроу реши да бъде напълно откровена и сподели, че е нямала никакво самочувствие по време на снимките на "Приятели".

Актрисата, която изигра забавната и любима Фийби Бъфе в сериала взе участие в подкаста Podcrushed и разказа как за първи път е усетила "несигурност" относно тялото си докато е снимала шоуто.

Още в началото, когато е видяла другите две момичета -Дженифър Анистън и Кортни Кокс е установила, че те са изглеждат много "по-добре от нея".

ьцжбн

„Отначало мислех, че съм много кльощава. Можех да ям каквото и да е, особено в гимназията. Но след това нещата се промениха. Сега гледам старите си снимки и си казвам: „Уау, снимките наистина изкривяват реалността.", каза тя. „И едва след "Приятели" осъзнах, че не съм изглеждала така, както съм си мислела, че изглеждам."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОЩЕ ЛЮБОПИТНИ МОМЕНТИ ОТ ЗАВРЪЩАНЕТО НА "ПРИЯТЕЛИ"

Тя продължи: „И това беше толкова голям проблем тогава за мен. Чудих се дали трябва да съм на определена диета и да започна да внимавам какво ям."

Актрисата сподели, че всеки път, когато е виждала телата на колегите си и приятелки Дженифър Анистън, която играе Рейчъл Грийн и Кортни Кокс, която играе Моника Гелър се е комплексирала.

cvbn

„Просто се видях с дрехи в шоуто, след което видях Кортни и Дженифър в дрехи. Имаше огромна разлика как стояха на мен и на тях.", каза звездата.

Отначало е смятала, че всичко се дължи на уменията им да избират дрехите си и какво всъщност "шивача е направил". Малко след това обаче е осъзнала, че „не става въпрос само за шивачеството".

„Не се опитвам да кажа, че бях с наднормено тегло тогава. Не бях. Просто нямах представа каква е формата на действителното ми тяло.", обясни Кудроу.

Сега обаче, актрисата каза, че се е научила да приема и обича тялото си. „Скоро разбрах, че всичко е наред с тялото ми. Така, че направете каквото трябва, за да сте здрави, но това е вашето тяло и то е окей", каза тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA