Били Айлиш вече не се срамува от тялото си

Изпълнителката е напълно откровена за враждебността, която изпитваше към външния си вид преди години.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 05 януари 2023

Били Айлиш разказва за преодоляването на „гнева" към себе си: „Моето тяло ме запалваше"

В първа видео обложка на Vogue, 21-годишната изпълнителка на „Bad Guy" разказа как е започнала да приема тялото си, след като „премина през омразата към себе си в тийнеджърството".

„Мислейки за тийнейджърските си години, когато мразех себе си и всички онези глупави глупости, които имах.", започна тя, „Много от това идваше от гнева ми, който изпитвах към тялото, заради това колко болка ми причини и какво загубих заради нещата, които му се случиха."

ьцжбнм

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БИЛИ АЙЛИШ Е НАИСТИНА ВДЪХНОВЕНА ОТ НОВИЯ СИ ПРИЯТЕЛ

„Чувствах, че тялото ми ме мрази в продължение на години", призна тя. За да стигне до другата страна на мислене, родената в Лос Анджелис певица каза, че е трябвало да премине "през процес на усещане, че тялото ми всъщност съм аз. И не е нещо лошо".

Айлиш не само се чувства по-добре вътрешно, но се опитва да бъде по-съзнателна и за външното си изражение. Носителката на Грами обясни, че има желание да помогне на планетата с избора си на дрехи.

„Не искам да парадирам наоколо като „Вижте ме! Аз мисля за планетата. Просто искам да имам това знание и да замълча за това", каза тя, отбелязвайки, че отказва и да лети с частен самолет.

„Не би трябвало да правя никакви продукти. Не би трябвало да продавам нищо. Просто е още едн причина да отида в ада един ден. Знам това. Но никой няма да спре да носи дрехи. Никой няма да спреда създава неща. Затова просто го правя по най-добрия възможен начин.", каза тя.

Изпълнителката покани млади климатични активисти и организатори да се присъединят към нея за разговор за планетата и заяви, че е „вълнуващо" да говори с хора на нейната възраст, които имат същите разбирания. 

„Те са на моята възраст и правят толкова много. Това ме кара наистина, наистина, наистина да се надявам", изрази тя във видеото, което беше заснето от номинирания за Оскар сценарист и режисьор Майк Милс.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БИЛИ АЙЛИШ: "МИСЛЯ, ЧЕ ПОРНОТО НАИСТИНА УНИЩОЖИ МОЗЪКА МИ"

сьдфг

Когато беше почти на 18 години Айлиш каза, че много хора ѝ се подиграват, че носи прекалено широки панталони и тениски и смятат, че така се десексуализира.

„Въпросът не е: Хей, хайде да ставаме уличници или пък засрамете се всички, които не се обличате като Били Айлиш", каза тогавашната тийнейджърка. "Това ме вбесява. Истината е, че трябва да нося широка риза, за да не се чувствам неудобно от гърдите ми!"

Звездата винаги е казвала, че гърдите ѝ са проблем откакто се помни, поради което е избрала винаги да ги покрива.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA