Сидни Суини е новото рекламно лице на Giorgio Armani

"Беше едно от най-красивите изживявания", казва звездата от "Еуфория" за кампанията.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 06 януари 2023

Сидни Суини е новото лице на аромата "My way" на Giorgio Armani.

Италианската луксозна марка избра 25-годишната актриса и продуцент за лице на новата парфюмна кампания на парфюма.

Кампанията представя новата версия на  "My way", който ще бъде наличен за закупуване от 30 януари. "Ароматът е празник на младостта, свободата на духа и женствеността, което олицетворява Сидни", казва марката.

Сидни Суини

Звездата от "Белият лотос" сподели добрата новина в Instagram като написа: „Не мога да бъда по-развълнувана и горда да бъда новото лице на @armanibeauty парфюм MY WAY💕 Нямам търпение да споделя повече от тази кампания, наистина беше едно от най-красивите изживявания, изпълнени с приключения и нови приятели."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТРОЛОВЕТЕ КРИТИКУВАТ ГОЛИТЕ СЦЕНИ НА СИДНИ СУИНИ, НО ТЯ ИМА ОТГОВОР

В прессъобщение, самият Армани каза: „Веднага бях поразен от енергията и истинското отношение на Сидни, които се виждат още в нейната открита, детска усмивка. Тя притежава решителност и талант и е един от най-гъвкавите и магнетични млади актьори в момента."

Модният магнат добави: „Всичко това я прави идеалният избор за лице на "My way": свободна и дълбока идея за женственост."

dfgbhn

В рекламната кампания, звездата от "Еуфория" е облечена в светло синьо и виолетово с характерната си усмивка. Фонът, разбира се е ярко розов, което съвпада идеално с лилавата бутилка на парфюма.

Това партньорство е наистина важно за актрисата. В съобщението за пресата, тя каза: „Тази марка цени вътрешната красота и предоставя висококачествени продукти, за да разкрие най-автентичното "аз" на всеки. "My way" е свеж аромат, който съдържа толкова много от мен, че ми се иска да споделя това с други хора."

Освен това, звездата е лице и на грима на Giorgio Armani. Тя се присъединява към Armani Beauty заедно със звезди като Кейт Бланшет, Теса Томпсън, Редже-Жан Пейдж, Барбара Палвин и др.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA