"Д-р Смърт" вече е в ефира на FOX

Джошуа Джаксън, Алек Болдуин и Крисчън Слейтър са главните действащи лица в тази истински зловеща история.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 януари 2023

Фотография: Scott McDermott/Peacock ™ © 2020 Peacock TV LLC

Ако обичате мистериите и ви липсват добрите докторски сериали, не пропускайте най-новото попълнение в ефира на FOX - "Д-р Смърт".

Вдъхновен от едноименния хитов подкаст на Wondery с над 50 милиона слушания, "Д-р Смърт" разказва шокиращата история на Кристофър Дънч (Джошуа Джаксън) - привидно интелигентен млад неврохирург с процъфтяваща кариера. Но не всичко е такова, каквото изглежда. Когато все повече от пациентите му, влезли в операционната за сложни, но рутинни операции на гръбначния стълб, се оказват трайно осакатени или дори по-лошо, двама негови колеги лекари - неврохирургът Робърт Хендерсън (Алек Болдуин) и съдовият хирург Рандъл Кърби (Крисчън Слейтър) се заемат с нелеката задача да го спрат, преди да пострадат още хора.

Д-р Смърт

Barbara Nitke/Peacock ™ © 2020 Peacock TV LLC

Д-р Смърт

Scott McDermott/Peacock ™ © 2020 Peacock TV LLC

Сериалът изследва изкривения ум на д-р Дънч и провалите на системата, предназначена да пази най-беззащитните сред нас.

"Едно от най-трудните неща за мен в тази роля беше да се опитам да разбера как и защо този човек е действал по този ужасяващ начин. Историята, която зрителите ще видят, е наистина смразяваща", споделя Джошуа Джаксън в ролята на младия, харизматичен и на пръв поглед брилянтен доктор. Преди всичко да се промени.

Д-р Смърт

Barbara Nitke/Peacock ™ © 2021 Peacock TV LLC

Д-р Смърт

Barbara Nitke/Peacock ™ © 2021 Peacock TV LLC

Тих, преднамерен и методичен, героят на Алек Болдуин - Робърт Хендерсън вярва с цялото си сърце както в системата, в която се е издигнал, така и в това, че всичко, което си заслужава да се прави, не трябва да се прави прибързано, а по правилния начин.

"Това е дълбоко вманиачен човек, който моят герой и Рандъл Кърби, героят на Крисчън Слейтър, се опитват да спрат. Въпреки системата, която му дава власт да продължи с престъпните си действия, те ще се борят за справедливост, за да се уверят, че д-р Дънч никога повече няма да се доближи до операционната маса", споделя самият той.

Гледайте нов епизод на "Д-р Смърт" - всеки понеделник от 22 часа, по FOX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA