Марго Роби няма търпение да видим "Барби"

Звездата от "Вавилон" сподели, че филмът ще бъде като сбъдната мечта за всеки зрител.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 12 януари 2023

Марго Роби се похвали с "добрите вибрации" на снимачната площадка на "Барби".

Във вечерта на Златните глобуси, когато попитаха 32-годишната Роби как е успяла да не се смее на Райън Гослинг в образа на Кен, тя отговори: "О, аз се смеех през цялото време. Това беше сет, изпълнен със смях, танци, музика и добро настроение, да".

"Не мога да ви кажа, всичко е тайна", добави актрисата от "Вавилон" , попитана за музиката на снимачната площадка. "Твърде рано е, нищо не мога да ви кажа."

барби

В разговора на Марго с Кери Мълиган за поредицата на Variety "Actors on Actors", актрисата издаде, че в комедията все пак ще има "Къщи на мечтите".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ВАЖНИ МОМЕНТИ ОТ НАГРАДИТЕ "ЗЛАТЕН ГЛОБУС"

"Работя по този проект от около четири или пет години – това е проект на LuckyChap. Насочихме се към Грета. Имаше може би трима души, с които бихме искали да направим филм за Барби. Казах си, че ще ги потърсим, само ако тя каже "не". Благодаря на Бог, че каза "да". Тя е просто брилянтна", казва още Марго.

гхй

Относно филма, в който участват още Уил Феръл, Майкъл Сера, Айса Рей, Симу Лиу, Кейт Маккинън и други, Марго вече сподели категорично. "Хората обикновено чуват Барби и си мислят: "Знам какъв ще бъде този филм". Тогава научават, че Грета Гъруиг ще го пише и режисира, и си казват: "О, добре, може би няма да е такъв."

"Барби" ще е в кината от 21 юли.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA