Братята Джонас разказаха как са предложили брак на половинките си

Въпреки че са известни, притеснението е казало своята дума.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 януари 2023

По време на разговор с Райън Сийкрест, Ник, Джо и Кевин Джонас разказаха как са предложили брак на съпругите си и разкриха забавни подробности.

Ник започна първи, споделяйки, че е предложил брак на Приянка Чопра през юли 2018 г.

"Исках да ѝ предложа в деня след нейния рожден ден – нейният рожден ден беше на 18-и, така че аз ѝ предложих на 19-и, но го направих в полунощ, за да празнуваме на следващия ден", каза той. "Бяхме изпили бутилка вино, така че бях малко отпуснат и се чувствах… чувствах се добре."

Междувременно Джо уточни, че е бил притеснен не да помоли Софи Търнър да се омъжи за него, а за това дали ще получи одобрението на баща ѝ.

"Вероятно бях по-нервен да попитам баща ѝ, отколкото нея. Хвърляш въпроса в пространството и се надяваш, че отговорът ще е положителен. За щастие, мина добре."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖО ДЖОНАС СЕ ЗАВЪРНА В КИНОТО, НО ПОМНИ И НЯКОИ НЕУСПЕХИ

Фронтменът на бандата и звездата от "Игра на тронове" се запознаха през 2016 г. и обявиха, че са сгодени година по-късно - през октомври 2017 г. Тогава самата Търнър споделя, че взаимоотношенията им са различен вид удовлетворение.

Що се отнася до Кевин, технически трудности почти са развалили предложението му през юли 2009 г., но оттогава насам той и Даниел са щастливи в компанията на двете си дъщери.

"Не можах да извадя пръстена от джоба на сакото си", спомня си той. "Буквално не можех да го извадя от якето си. Беше наистина трудно."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA