Ан Хатауей потвърди: Ще има "Дневниците на принцесата 3"

Изглежда, че дългоочакваното завръщане в Женовия все пак ще се случи.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 януари 2023

Ан Хатауей сподели, че е "вълнуващо" да види колко много фенове очакват "Дневниците на принцесата 3".

Въпреки че към момента информацията не е потвърдена, актрисата обясни, че потенциалното продължение е "процес", който все пак "изисква търпение".

Ан Хатауей

40-годишната носителка на "Оскар" коментира темата на фестивала Sundance през изминалия уикенд. И макар да не разкри много за предстоящия филм, който източници твърдят, че вече е в ход на действие, Хатауей призна, че е "вълнуващо" да види "вълнението за него".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АН ХАТАУЕЙ СПОДЕЛЯ ЛЮБИМИЯ СИ АУТФИТ ОТ "ДЯВОЛЪТ НОСИ ПРАДА"

"Чувстваме се по абсолютно същия начин и знам, че вероятно е много разочароващо да се чака толкова", казва тя в отговор на леките критики как третата част идва след почти две десетилетия. "Това е процес, който изисква търпение и отнема наистина много време."

През ноември The Hollywood Reporter и The Wrap разкриха, че екипът на Disney разработва трети етап от поредицата, а сценарият за него е дело на Аадрита Мукерджи.

Дневниците на принцесата

Още през 2016 г. Гари Маршал заяви, че двамата с Ан са обсъждали потенциално развитие на историята. За съжаление, той почина няколко месеца по-късно.

"Искаме да направим "Дневниците на принцесата 3" в Манхатън", коментира той тогава. "Ан Хатауей е бременна, така че трябва да изчакаме, докато роди бебето."

Дневниците на Принцесата

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АН ХАТАУЕЙ, ПРИНЦЕСАТА БЕЗ ФИЛТЪР

За съжаление, малко вероятно е да видим завръщане на Джули Андрюс, която неведнъж изяви интерес, но и притеснение, че трансформацията в кралица Клариса Реналди ще е трудна.

"Мисля, че вероятно няма да е възможно", споделя 87-годишната Андрюс неотдавна. "Колко години са минали? Аз съм толкова възрастна, а кралицата е още по-възрастна. Така че не съм сигурна дали ще се получи."

Стискаме палци да промени решението си!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA