Дженифър Анистън и Джулия Робъртс ще си разменят телата в нова комедия

Последно гледахме двете актриси в "Денят на мама".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 31 януари 2023

Джулия Робъртс и Дженифър Анистън обединяват сили за нова комедия.

Продуцентската компания на Марго Роби - LuckyChap Entertainment стои зад предстоящото заглавие, а сценарият и режисурата са поверени на Макс Барбаков. Единствената допълнителна информация, с която разполагаме към момента, е фактът, че сюжетът донякъде напомня на "Шантав петък", тъй като Джулия и Джен ще разменят телата си.

ДЖулия Робъртс

Последният голям проект на Робъртс беше "Билет до рая" с участието на Джордж Клуни. Филмът стартира с 16.3 милиона долара в боксофиса през октомври 2022 г. и е събрал общо близо 170 милиона в световен мащаб до края на годината.

Междувременно Netflix представи първия трейлър на "Murder Mystery 2" - продължението на мистериозната комедия със звездата от "Приятели" и Адам Сандлър.

Този път действието ще се развива в Париж, четири години след събитията от оригинала, но ще видим двамата главни герои като детективи на пълен работен ден, опитващи се да създадат своя собствена частна агенция за наблюдение.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АШТЪН КЪЧЪР И РИЙЗ УИДЪРСПУУН НИ ПОДАРЯВАТ РОМАНТИЧНА КОМЕДИЯ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

дфгх

"Три месеца далеч от дома. Беше предизвикателство, защото бях далеч от кучетата си. Освен това Украйна беше на една ръка разстояние", споделя Анистън за снимките на дългоочакваното продължение.

"Напомних си, че това е, от което хората имат нужда. Хората искат да се смеят. Хората имат нужда от комедии", продължава тя.

Макар към момента да не знаем нищо повече за новата лента с двете вечни холивудски любимки, подробностите скоро ще започнат да излизат наяве. И ние ще се постараем да сме от първите, които ще ви ги споделят.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA