И принц Андрю подготвя мемоари

Херцогът на Йорк няма какво да губи и обмисля да тръгне по стъпките на Хари.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 08 февруари 2023

Принц Андрю също планира да издаде мемоари.

Източник, описан като "дългогодишен приятел" на сина на кралицата, твърди, че принцът има план, с който да реабилитира имиджа си. И част от него включва следване на стъпките на Хари и Сара Фъргюсън.

принц андрю

Въпреки че мемоарите на херцога на Йорк няма да бъдат добре приети от кралския двор, той не би рискувал "изхвърляне" от редиците на фамилията, така че е логично да очакваме премереност.

"Много хора от неговия кръг смятат, че трябва да го направи, да напише мемоари. А Фърги, написала собствените си такива със заглавието "My Story", има контакти в издателството и може да му помогне."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИНЦ АНДРЮ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН ОТ ДВОРЕЦА СИ

"Той никога не би помислил да го направи, поне докато майка му беше жива, но сега ще е перфектният отговор на всичко, което се случи", коментират запознати. "Разбира се, на кралските особи няма да им хареса, но Фърги направи своите и не беше изхвърлена, а що се отнася до Хари, в момента дори говорят за семейно помирение."

sara

Бившата съпруга на принц Андрю, с която той поддържа добри взаимоотношения, написва две автобиографии след финализирането на развода им през 1996 г.

Първата книга беше публикувана още тогава и носи заглавието "My Story", докато втората - "Finding Sarah" се появи на пазара през 2011 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA