Адел и Дуейн Джонсън са огромни фенове един на друг

Скалата и екипът на наградите "Грами" са имали специален план за изпълнителката на "Easy On Me".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 февруари 2023

Дуейн Джонсън все още е в шок след първата си среща с Адел.

50-годишният актьор използва социалните мрежи, за да сподели няколко кадъра от наградите "Грами", където се случи и запознанството им.

"Какво удоволствие и истинска изненада", гласи описанието под поста. "Толкова красив момент. Не мога да повярвам, че дори извиках името ѝ и успях да връча награда."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС СЪЩО КОМЕНТИРА БЕН АФЛЕК НА НАГРАДИТЕ "ГРАМИ"

Адел неведнъж е споделяла, че е почитателка на WWE и отдавна се възхищава на Скалата.

"Това е едно от най-странните неща, които разбрах тази вечер", обяви водещият Тревър Ноа на престижната музикална церемония. "Човекът, когото Адел винаги е искала да срещне, но така и не е успявала е Дуейн Джонсън. Разбрах, че и той е твой голям фен."

скалата

По-късно Джонсън разкри, че е работил с продуцентите на шоуто дълго време, за да създадат тази забавна ситуация.

"Искахме да направим нещо специално за Адел", разкрива той пред Variety. "Знам, че тя ми е голям фен и много пъти го е заявявала публично. Но трябва да ви кажа, че аз също съм неин голям фен – нейната музика, нейният начин, по който прави нещата, нейната откритост и прямота в начина ѝ на изразяване. Винаги съм се възхищавал на тези неща в нея."

"Опитвахме се да измислим нещо, което да бъде забавно и да я изненада, цяла седмица обмисляхме идеи", добавя Дуейн. "Беше толкова специална вечер. Обичам тази жена. Прекарахме наистина страхотно. Може би най-хубавото нещо от вечерта е, че се срещнахме за пръв път и тя е толкова страхотен човек."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA