Събитията са много трудни за Аштън Къчър

Актьорът неведнъж е коментирал битката си с рядката форма на васкулит, която има.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 12 февруари 2023

Аштън Къчър разкрива, че се чувства некомфортно на събития, тъй като е с "увреден слух" заради васкулита.

45-годишният актьор коментира постовете в социалните мрежи, които посочват с пръст последната му red carpet поява и заявяват, че той не изглежда адекватно.

Къчър обясни, че официалните моменти са много трудни, защото все още се бори със загубата на слуха си, след като стана ясно, че страда от рядка форма на автоимунното заболяване.

@chicksintheoffice

♬ original sound - chicksintheoffice

"Не чувам много добре с едното ухо, но другото е добре", обясни той. "Не знам кой крещи името ми, но знам, че има много хора, които викат "Рийз! Аштън! Тук! Погледни насам!" И в определен момент сигурно си казват: "Боже, той наистина не знае накъде да гледа." И така целият процес се случва много трудно."

Звездата от "Двама мъже и половина" разкри здравословния си проблем за първи път в шоуто на Беър Грилс през август.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АШТЪН КЪЧЪР СИ СПОМНЯ ЗА НАЙ-ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ

Васкулитът причинява възпаление и стесняване на кръвоносните съдове, което от своя страна ограничава притока на кръв и може да причини увреждане на различни органи и тъкани. Симптомите могат да включват слабост в ръцете и краката, внезапна загуба на слуха или временна слепота в едното или и в двете очи.

Аштън Къчър

За Аштън, "ужасяващото, животозастрашаващо" преживяване се е случило внезапно. "Събудих се една сутрин и имах проблем със зрението, почти не виждах. Щом не мога да виждам и да чувам добре, започнаха проблемите и с равновесието ми, не можех да ходя."

След едногодишна борба с болестта, през 2019 г. Къчър е постигнал "впечатляващ" напредък както със зрението, така и със слуха.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA