"Стартер" готви много специален рожден ден

Влезте в кухнята на най-забавното сутрешно шоу и празнувайте 21-вия рожден ден на предаването със Симо и Богдана.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 февруари 2023

СТАРТЕР, най-забавното сутрешно шоу в българския ефир, става на 21 години и кани всички свои приятели на специален рожден ден.

Традиционно Симо и Боги отбелязват празника на най-различни места и по нестандартен начин. За рождените дни на предаването са посрещали гости на циркова арена, в телевизионно студио, бензиностанция, кафене, класна стая в музикално училище, музей, ресторант, на матраци по пижами, столичен небостъргач и още много интересни места.

Тази година празненството ще се излъчи на живо от МЕТРО Академия, където двамата ще споделят каква е рецептата на добрия ефир и ще поспорят на тема "Кой е по-добрият готвач – мъжът или жената?" в традиционния МИНИДЕБАТ. Към любимите водещи ще се присъединят и някои от най-обичаните български изпълнители, артисти, водещи, журналисти, известни личности и приятели на "Стартер" - Орлин Павлов, Диана Любенова, Лео Бианки, Меги и Нели от предаването "Търси се", Александър Петров, Свилен и Жоро от група "Остава", Дара Екимова, Ива Екимова, Михаела Маринова, Дичо, Стефания Колева, Деян Ангелов-Додо, Здрава Каменова, Pavell & Venci Venc’, Братя Мангасариян и част от лицата на БГ Радио - Ипократис Пападимитракос, Милена Ташкова и други. Те ще ни издадат част от звездните си рецепти и ще ни разкажат малко истории от кухнята за звездите. На горещите "5 въпроса" тази година ще отговаря Ути Бъчваров.

Като на всеки празник за рожден ден, и сега ще има много смях и изненади за всички присъстващи на място и слушатели на празничния ефир!

Денят е 21 февруари, локацията - МЕТРО Академия, София, бул. "Цариградско шосе" 90, 7-ми километър, от 7:00 до 11:00 часа.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA