ALMA и Coyot представят "Scared"

Двамата артисти обединяват сили и създават сингъл, който бързо ще стигне до първите места на класациите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 февруари 2023

Фотография: Down2Earth Music/Вирджиния Рекърдс

Coyot е добре познат на българската публика със суперуспешните си проекти "Love Myself For The Weekend", "Remember" и "Why", които се изкачиха на върха на класациите в редица държави по света.

За първи път Coyot среща ALMA в студиото на Claydee в Атина, където младата певица е поканена за звукозаписна сесия след силния ѝ дебют. Така тя влиза като автор в трака "Devil in Disguise" от 2020 г. и между двамата изпълнители се ражда приятна творческа симбиоза.

Coyot

Впечатлен от отличителните вокали и потенциала на ALMA, Coyot ѝ изпраща нова покана да продължат да работят заедно. След това нещата се развиват бързо – ALMA е специален гост на ежегодния творчески лагер за писане на музика на Down2Earth в Атина, където заедно създават "Scared" - парче, в което безпогрешният нюх на Coyot за миксиране на етно музика с дълбоки електронни елементи се преплита с нейния меланхоличен вокал.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: COYOT БЯГА КАТО КОЙОТ, НО Е ИСТИНСКИ ЧОВЕК

ALMA

"Наистина съм развълнуван да работя с ALMA. Тя има страхотен талант да създава мелодии и текстове, а гласът ѝ перфектно пасва на песента. "Scared" отразява точно къде съм в момента като артист, изследвам една по-интроспективна и емоционална страна на електронната музика", споделя Coyot.

Видеото към сингъла е заснето на 2 територии. Кадрите на Coyot са на мистериозна локация - в изоставен санаториум в Гърция, а АLMA снима с известния фотограф, оператор и режисьор Стефан Щерев на спиращи дъха места по брега на нашето Черноморие.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA