Ким Кардашиян е новото лице на Dolce & Gabbana

Изглежда, че след #CiaoKim модният гигант и суперзвездата продължават да работят заедно.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 февруари 2023

Dolce & Gabbana разкриха, че Ким Кардашиян е лицето на новата им кампания.

Луксозната модна марка представи новата дамска колекция за пролет/лято 2023. Основателката на SKIMS показва артикулите чрез секси черно-бели снимки, напомнящи на 90-те и 2000-те години.

Според публикацията на Ким в Instagram, кампанията е заснета в италианска вила, а в прессъобщението на марката се казва, че дрехите и аксесоарите са "уникална интерпретация на архивите на Dolce & Gabbana от 90-те и 2000-те, към които принадлежат легендарните облекла, които толкова често са вдъхновявали Ким през целия ѝ живот и кариера."

На един кадър 42-годишната Кардашиян е облечена от глава до пети в гащеризон с леопардов принт и боти до глезена. На друга снимка тя позира в бяла корсетна мини рокля и прозрачни заострени токчета, a две петнисти котки се разхождат около нея.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН ПРИЗНА КОЛКО ТРУДНО Е РОДИТЕЛСТВОТО С КАНИЕ УЕСТ

Тя допълва външния си вид с малка чанта с кристали и чифт бели оперни ръкавици, а в едната си ръка държи огърлица с кръст.

Религиозният символ и лъскавата чанта се появяват отново на друга снимка, на която звездата е облечена в сутиен с кристали, а огромен кристален кръст виси от врата ѝ.

В цялата кампания на модната къща бившата съпруга на Кание Уест е с дългите си платинени кичури, което подсказва, че фотосесията е правена по време на първата им обща колаборация "CiaoKim", когато тя изруси косата си за Met Gala.

За финалната си визия Ким носи дълга дантелена рокля на цветя и подходящи токчета. Със затворени очи тя обляга глава назад, докато мъжки модел без риза гали брадичката ѝ с палец.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА MET GALA 2023

Според прессъобщението, "новата кампания е пътуване през най-автентичното ДНК на Dolce & Gabbana, в което новите емблеми и значения срещат безпогрешните стари герои, които са направили историята на марката универсален език, който дава израз на желанията и стремежите на всеки."

Dolce & Gabbana показa за първи път колекцията си лято/пролет '23 на Седмицата на модата в Париж през септември 2022 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA