Меган Фокс казва, че Machine Gun Kelly не е изневерил

Източник, близък до двойката, заяви, че актрисата е реагирала емоционално в самото начало.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 21 февруари 2023

Меган Фокс „все още не се е сдобрила" с Machine Gun Kelly.

36-годишната Фокс, която деактивира акаунта си в Instagram миналата седмица, след като намекна за потенциална раздяла между нея и 32-годишния ѝ годеник Колсън Бейкър, както е истинското му име, се върна в Instagram отново.

Сега тя сподели публикация, в която заявява, че във връзката им няма намесен трети човек.

"Няма никаква намеса от трета страна в нашата връзка по какъвто и да е начин", пише Меган. "Трябва да оставите тези слухове да умрат и да оставите всички невинни хора, за които говорите на мира."

меган фокс

Източник, който е запознат с двойката, казва, че актрисата от "Трансформърс" първоначално е заподозряла, че нещо не е наред и е реагирала емоционално.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МИЛА КУНИС ХАРЕСВА ФАКТА, ЧЕ Я БЪРКАТ С МЕГАН ФОКС

"Сега тя е на мнението, че не е имало изневяра от негова страна, но първоначално си мислеше, че има. Сега си връща думите назад", казва източникът. "Тя определено намекваше за изневяра с първия си пост и сега съжалява, че го направи толкова публично, но беше наистина разстроена в онзи момент."

"Връзката им е луда и интензивна", добавя още вътрешният човек "и няма да е шокиращо, ако се съберат отново до края на седмицата."

меган фокс

В публикация, споделена от звездата миналата седмица, тя намекна за потенциална раздяла между нея и Кели като качи видео, в което се вижда как изгаря в огъня поредица от техни снимки.

Тя озаглави видеото с думите: "Мога да усетя колко си нечестен дори с дъха ти", които думи са част от текст на песен от албума "Lemonade" на Бионсе от 2016 г.

Двамата се срещнаха на снимачната площадка на инди трилъра "Midnight in the Switchgrass" през март 2020 г. и потвърдиха връзката си юли същата година. А през януари 2022 г. Кели предложи брак на Фокс.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA