Селена Гомес е откровена за качването на килограми

Звездата разкри как лекарствата за лупус влияят на тялото ѝ.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 21 февруари 2023

Селена Гомес проговори за наддаването на килограми, което е страничен ефект на лекарствата за лупус.

30-годишната певица и актриса реши да се включи на живо в TikTok, за да каже на феновете си, че приемането на въпросните медикаменти често я карат рязко да качва килограми или обратното.

„Когато приемам лекарствата мога да задържам много вода и това всъщност е най-нормалното нещо. Когато ги спра обаче, започвам да отслабвам.", каза Гомес във видеото. „Просто исках да ви го кажа и да насърча всеки, който изпитва някакъв срам от това, през което преминава, но никой не знае какво всъщност се случва и каква е истинската история."

Звездата от "The Only Murders in the Building" продължи: „Просто искам хора да знаете, че сте красиви и прекрасни всякак. Да, имаме дни, в които може би се чувстваме ужасно, но бих предпочела да съм здрава и да се грижа за себе си. Моите лекарства са важни и вярвам, че те са това, което ми помага."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС Е ГОТОВА ЗА НОВА МУЗИКА И, НЕ, ТЯ НЯМА ДА Е ТЪЖНА

След това Селена сподели и какво е мнението ѝ за слабите тела като ясно заяви: „Не съм модел и никога няма да бъда. Определено не съм това. И мисля, че това е страхотно, имайте го предвид. ", добави тя. 

И в заключение каза: „Просто исках да ви кажа, че ви обичам и благодаря, че ме подкрепяте и разбирате. А ако не е така, тръгвайте си, защото честно казано не вярвам в засрамването на хората заради телата им."

селена гомес

През 2015 г. изпълнителката на "Who Says" обяви диагнозата си лупус. Оттогава, тя няколко пъти казва мнението си относно негативните коментари за теглото ѝ.

Миналата година, тя сподели отново в TikTok: „Oпитвам се да остана кльощава, но сега си взех четири такос, три яйчени рулца, кръгчета лук и пикантен сандвич с пиле. Но честно казано, не ме е грижа за теглото ми, защото хората така или иначе ще коментират нещо."

„Твърде си кльощава", „Твърде си дебела", „Не ставаш". Кучко, перфектна съм такава, каквато съм. Чао.", каза още тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA