Селена Гомес е готова за нова музика и, не, тя няма да е тъжна

Въпреки че, ако може ще пише само "балади", новите ѝ проекти са за "свободата и силата".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 17 февруари 2023

Селена Гомес заяви, че предстоящите ѝ музикални проекти са за „силата" и „свободата".

В интервю за Vanity Fair, актрисата и певица разказа за следващия си албум, който подготвя след "Rare" от 2020 г.

„Ако можех, вероятно щях да пиша балади през целия си живот, но искам да продуцирам музика, която ще накара хората да се усмихват", каза Гомес пред изданието. "Музиката, която правя в момента е за истинските неща, през които преминавам."

Тя продължи: „Новата ми музика е силна, много силна и много поп. Темата като цяло е за освобождаването – освобождаването от връзките, от тъмнината."

На друго място в интервюто Гомес говори за това, че е имала асистент, управляващ повечето от нейните акаунти в социалните медии. 

„Никога не съм имала шанса да отида в истинска гимназия.", обясни тя. „Животът беше моята гимназия и изведнъж започнах да се чувствам заливана с информация, която не исках."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС И ХЕЙЛИ БИЙБЪР ОТНОВО ВРАЖДУВАТ В ИНТЕРНЕТ

Четенето на коментари за личния ѝ живот в социалните медии е допринесло за решението ѝ да спре да използва директно платформите. 

„Преминах през труден период на раздяла и не исках да виждам никаква информация за това какво аз мисля за някого, след като не е така.", добави Селена. „Вярно е, че има хиляди наистина хубави коментари, но погледът ми веднага отива към злобния и после мисля за него."

селена гомес

След като се справи с продължителната депресия и „безпокойство" в резултат на негативните коментари, тя пое отговорността да се занимава сама с профилите си в социалните мрежи. "Не можех да го правя повече. Беше загуба на времето ми.", каза тя.

„Единственото нещо, което имам на телефона си сега е TikTok, защото го намирам за по-малко враждебен. Има прекрасни неща в социалните медии – свързвам се с фенове, виждам колко са щастливи и развълнувани и чета техните истории", поясни звездата, отбелязвайки, че нейният екип от време на време ѝ показва някои „окуражаващи" коментари от фенове.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA