Пинк се смята за по-голяма сестра на Бритни Спиърс

В ново интервю, звездата разсъждава върху ранните си години на слава и как е оцеляла в тези среди.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 февруари 2023

Пинк винаги ще „защитава" Бритни Спиърс.

Певицата вярва, че е излязла от доста неприятности невредима поради умението ѝ да се справя с болката още от малка. 

Отгледана е в Дойлстаун, Пенсилвания, от разведени родители - баща, ветеран от войната във Виетнам и майка, медицинска сестра. Тя е била непокорна тийнейджърка, която започва да взима наркотици на 16, а родителите ѝ я гонят от вкъщи заради това.

„Подписах договор за този живот. Дойдох на този свят много издръжлива, безмилостна, с дебело чувство за хумор, наистина дебела кожа и кървящо сърце. Така че никой не можеше да се закача с мен.", казва Пинк в интервю за People. „Изживях много животи, преди да сменя името си на Пинк."

pink

Нагласата ѝ е помогнала да премине през 2000-те години, изпълнени с редица трудности за жените поп звезди като Бритни Спиърс и Кристина Агилера, които постоянно се сблъскваха с женомразството и критиките, че искат да излязат извън шаблона на "поп звезда".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО ЗА СКАНДАЛА МЕЖДУ ПИНК И КРИСТИНА АГИЛЕРА

„Хората си мислеха, че се заяждам с Бритни в песента ми от 2001 г. „Don't Let Me Get Me", но винаги съм се чувствала като нейна по-голяма сестра", казва певицата. "Винаги много я защитавам, а и тя е най-милият човек на света."

Въпреки че не поддържат връзка в момента, Пинк добавя: „Желая ѝ здраве и ѝ изпращам светлина много често в мислите си."

Разбирателството им се е затвърдило през 2004 г., когато двете са заснели общата си реклама за Pepsi Super Bowl, в която изпяха „We Will Rock You" на с Бионсе.

„Това беше толкова странна сделка.", казва тя. „Pepsi дойдоха и ни закараха със самолет до Рим, за да снимаме във фалшив колизеум малко по-надолу по улицата на истинския Колизеум. И всички се питахме защо сме тук? Можехме да отидем в Канада. Но все пак това бяха парите на Pepsi ... Но всичко, което видях, беше наистина изпипано."

Освен че е създала връзка със Спиърс, изпълнителката на "Who knew" каза, че по време на снимките е била възхитена от Бионсе.

„Бионсе е най-красивият човек, пред когото някога можеш да застанеш. Тя блести като богиня. Адски талантлива е и е пълен професионалист – винаги е била – и същевременно просто е най-сладкият и внимателен човек.", казва още звездата. „За нея е толкова лесно да бъде сладка и мила, а след това да стане свирепа на сцената, това е толкова лудо."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA