Селена Гомес размина Кайли Дженър по последователи в Instagram

Въпреки това, звездата иска да напусне всички социални медии.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 25 февруари 2023

Селена Гомес размина Кайли Дженър по последователи в Instagram, но въпреки това тя желае да се откаже от всички социални мрежи.

Царуването на Дженър като най-следваната жена в Instagram приключи. PopFaction съобщи, че Гомес е най-следваната известна личност, която е жена в платформата.

Тъй като изпълнителката на "Calm Down" е по-активна в Instagram напоследък, в момента тя има 380 644 778 последователи, а междувременно Кайли е плътно зад нея с 380 425 729 броя.

Тя говори с Vanity Fair по-рано този месец за това как всъщност има само TikTok на телефона си, а от години насам нейният асистент публикува съдържанието в Instagram профила ѝ.

„Никога не съм имала шанса да отида в истинска гимназия. Светът беше моята гимназия за много дълго време и започнах да бъда заливана с информация, която не исках. Преминах през труден период на раздяла и не исках да виждам никакви коментари не само за връзката ми, но и за всичко останало. Да, има хиляди наистина хубави коментари, но очите ми веднага отиват към злобния.”

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС Е ОТКРОВЕНА ЗА КАЧВАНЕТО НА КИЛОГРАМИ

„Хората могат да ме наричат ​​грозна или глупава и на мен не ми пука, но в един момент тези хора стават детайлни.", продължи тя. „Те пишат цели параграфи, които са толкова конкретни и подли. Постоянно плачех. Постоянно изпитвах безпокойство… не можех повече. Беше загуба на време."

Малко преди медиите да обявят новината, Селена се включи на живо в Twitter и сподели, че иска да се откаже дори от TikTok профила си.

„Много съм щастлива, толкова съм благословена, че имам най-добрите приятели, най-добрите фенове в целия свят и просто не мога да бъда по-щастлива", каза тя във видеото. „Добра съм. Обичам се такава, каквато съм. Не ме интересува нищо друго, голям човек съм."

И добави: "И да, ще си взема почивка от социалните медии, защото всичко това е малко глупаво. И съм на 30, прекалено съм стара за това, така че...но ви обичам толкова много! Рано или късно отново ще ви видя... просто сега ще си почина от всичко."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA