Пинк е категорична, че децата са по-важни от кариерата

Желанието на звездата да има семейство е било посрещнато негативно от музикалната индустрия.

Пинк си спомни, че са ѝ казали, че ако има деца ще сложи край на кариерата си.

43-годишната певица гостува в подкаста на Зейн Лоу за Apple Music и разказа за това какво е било мнението на музикалната индустрия, когато е заявила, че има желание за деца.

"Всеки ми казваше: „Ако имаш деца точно сега, кариерата ти ще приключи.", спомня си майката на две деца - сина ѝ Джеймсън на 6 и дъщеря ѝ Уилоу Сейдж на 11 от съпруга ѝ Кери Харт.

пинк

„Когато ми се роди първото дете, мисля, че това ме направи по-мека към света.", обясни тя. „И мисля, че тогава започна кариерата ми, наистина. Искам да кажа, че направих много неща преди това, но наистина, наистина, мисля, че след като родих наистина започнах да разбирам себе си и да разбирам света и мястото си в него."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО ЗА СКАНДАЛА МЕЖДУ ПИНК И КРИСТИНА АГИЛЕРА

Певицата също така обясни как нейното израстване в сложната семейна динамика на родителите ѝ я е накарало да желае истинско пълноценно семейство.

„Да имам семейство беше наистина важно за мен, защото семейният ми живот беше прецакан като дете, а аз съм супер привързана, обичам да се гушкам и съм много експресивна, чак шантава. Просто правенето на музика не беше достатъчно за мен.", призна тя. 

пинк

И заяви: „Бях самотна. Бях толкова самотна. Това е много самотен бизнес. Наистина исках да имам семейство и това беше също толкова важно за мен, колкото и амбицията ми."

"Защото не исках кариерата си, ако е само тя... ако това е морковът, изяла съм го, но все още съм гладна. Гладна съм. Празна съм", продължи тя.

„Обичам да пиша песни. Обичам да пея песни. Обичам да изпълнявам. Да седя с китара е едно от любимите ми неща, които някога ще правя, но да се гушкам с бебетата си и да ги водя на къмпинг и да съм мръсна в продължение на три дни също е едно от най-готините неща, които някога ще правя, а правенето на вино също се оказва доста готино.", откровена беше звездата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA