Крал Чарлз гони Хари и Меган от дома им в Уиндзор

Кралят е взел това решение, за да даде резиденция "Frogmore Cottage" на брат си Андрю.

Крал Чарлз гони принц Хари и херцогиня Меган от "Frogmore Cottage" в Уиндзор.

Крал Чарлз III изгони двойката от тяхната официална резиденция в Обединеното кралство, разположена в имението Уиндзор. Говорител на херцога и херцогинята на Съсекс потвърди пред BAZAAR, че те „са били помолени да освободят резиденцията си във Frogmore Cottage".

Кралят е предложил резиденцията на опозорения си по-малък брат принц Андрю, когото покойната кралица Елизабет II лиши от кралски титли, след като Вирджиния Джуфре заяви, че той я е малтретирал сексуално докато е била непълнолетна. 

чарлз

Известието за изгонване дава на семейство Съсекс само няколко седмици, за да напуснат дома. 

Въпреки че Хари и Меган пътуват със собствения си частен охранителен екип, кралските служители за защита вече ще имат достъп до "Frogmore Cottage". Това ще им предостави важна информация, която се счита за необходима по делото на Хари срещу Министерството на вътрешните работи на Англия. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИНЦ ХАРИ ПРОВЕРЯВА ИСТИННОСТТА НА "THE CROWN"

В него, става въпрос за това, че не му е позволено да ползва полицейска защита, докато е в Обединеното кралство тъй като той и Меган са лишени от въоръжена полицейска защита в Обединеното кралство откакто се оттеглиха като старши членове на кралското семейство.

меган и хари

В документалния си сериал на Netflix, Меган обсъжда колко зле се е чувствала след заплахите за живота ѝ и живота на семейството ѝ, които е получавала в продължение на дълго време след напускането им.

„Аз съм майка. Това е истинският ми живот. Хората да искат да ме убият и това не е просто таблоид. Не е просто някаква история. Това истински ме плаши.", казва тя през сълзи. 

„Посред нощ, гледам надолу по коридора си и се чудя: „В безопасност ли сме? Вратите заключени ли са? Алармата включена ли е?" – това е реално. Това е парчето, което не мисля, че хората разбират напълно.", заявява тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA