Хари и Меган са имали големи проблеми заради културните си различия

Оказва се, че началото не е било никак плавно и херцогът на Съсекс посещава терапия до днес.

Принц Хари сподели, че културните различия между него и Меган Маркъл са причинили "много проблеми" в началото на връзката им.

Вярно е, че двамата имат любовна история като никоя друга, но и при тях големият старт не е бил съвсем лесен.

Херцогът на Съсекс използва ново интервю, за да разкаже, че при първите си срещи с актрисата от "Костюмари" тя е имала доста различни поведение и навици - в сравнение с него, особено предвид годините му в редиците на бринанското кралско семейство.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИНЦ ХАРИ ПРОВЕРЯВА ИСТИННОСТТА НА "THE CROWN"

"Точно те вкараха мен и съпругата ми в много проблеми", коментира Хари, разказвайки повече подробности в мемоарите си "Spare".

В книгата той пише за началото на връзката им, когато Кейт Мидълтън и другите кралски особи са били изненадани от непринудения, приятелски характер на Меган, както и за спора, предизвикан от типичен американски термин.

фцжгбн

"Мег каза нещо, което възприех погрешно. Това беше отчасти културна разлика, отчасти езикова бариера, но аз също бях прекалено чувствителен. Помислих си: "Защо тя се нахвърли върху мен?". Скарах ѝ се, говорих ѝ грубо - наистина жестоко. Когато изрекох всичко това, усетих как времето в стаята спря."

Той споделя, че Меган напуснала стаята и след 15 минути я намерил в спалнята. "Беше спокойна, но каза с тих, равен тон, че никога няма да понесе да ѝ се говори така", пише той, признавайки, че и до днес посещава терапия заради въпросната вечер.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA