Хейдън Панетиер се завръща в "Писък", а историята е интересна

Актрисата сподели как се е стигнало до "съживяването" на Кърби и как личната травма ѝ е помогнала да се подготви за него.

Хейдън Панетиер може да се "свърже с травмата" на героинята си от "Писък".

Актрисата ще се появи на голям екран за първи път от много време и споделя, че възстановяването от алкохола и наркотиците ѝ е помогнало да се подготви за завръщането на Кърби в "Писък 6".

хайдън панетиер

"По време на терапията продължавах да искам да се върна в началото на периода, когато бях наистина щастлива и здрава", споделя тя пред Women's Health, уточнявайки, че е останала в контакт със звездите от филма и има "приятни спомени" от изявата си в четвъртата част на поредицата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАЙДЪН ПАНЕТИЕР ОТНОВО Е С БИВШИЯ СИ СЛЕД ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ

"Видяхме как Кърби беше намушкана, но никога не я видяхме да умира", продължава тя. "Но не я видяхме и спасена. Тя има тази чисто човешка травма, променила я напълно. Очевидно е нещо, с което мога да се свържа доста добре."

"Обадих се на продуцентите на филма", казва тя за голямото завръщането. "Всъщност го направих, когато чух, че правят "Писък 5", и си казах „без мен? Чакай, чакай, може още да съм жива и да съм полезна."

Филмът е в кината от петък - 10 март, а GRAZIA ви дава възможност да спечелите страхотна награда точно тук.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA