Лейди Гага ще пропусне Оскарите, но Том Круз мисли, че е "прекрасна"

Звездата е отказала поканата поради натоварения ѝ график в продължението за "Жокера".

Лейди Гага няма да изпълнява "Hold My Hand" на тазгодишните Оскари и причината е "Жокера".

Продуцентът на церемонията потвърди, че 36-годишната звезда е поканена да се качи на сцената, но се е наложило да "отхвърли предложението заради снимките за продължението".

лейди гага

"Имаме страхотни отношения с Лейди Гага, но тя е по средата на снимките на филм, а ние почитаме филмовата индустрия и всичко, което е необходимо, за да се направи един филм", коментират представители на Академията. "Тя имаше чувството, че няма да може да се представи така, както сме свикнали да я виждаме, по начина, по който тя е свикнала."

Освен Гага, чието парче влезе в саундтрака на "Топ Гън: Маверик", всички претенденти за Най-добра филмова песен ще бъдат част от програмата на специалната вечер.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕЙДИ ГАГА, ОТНОВО КАТО СТЕФАНИ ДЖЕРМАНОТА

Спомняме си отлично последната грандиозна поява на Лейди Гага, която през 2019 г. изпълни "Shallow" и спечели въпросния приз. През 2016 г. нейната "Til It Happens to You" също беше част от надпреварата.

лейди гага

Още около излизането на може би най-успешния филм за последната година, Том Круз не пропусна да похвали Гага за работата ѝ по сингъла.

"Песента просто отвори целия филм. Тя е невероятна. Показа всички емоции във филма, които имахме предвид. Всичко се сглоби като пъзел и стана толкова красиво. Нейната песен обобщи сюжета и показа сърцевината му", коментира актьорът, уточнявайки, че изпълнителката "не само пее песента", но е участвала и в "композирането на музиката".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA