ЕКСКЛУЗИВНО: Гмуркаме се в дълбините с първия трейлър на "Руби Гилман: Тийн кракен"

Понякога героят, който сме предопределени да бъдем, се крие точно под повърхността.

Фотография: Форум Филм България

Това лято се гмурваме в загадъчния свят на морската шир с анимационната екшън комедия "Руби Гилман: Тийн кракен".

На 30 юни създателите на "Шрек" и "Как да си дресираш дракон" - DreamWorks Animation ще ни отведат на ново, приказно пътешествие, което ще ни срещне с могъщия Кракен – огромен и страховит звяр, страшилище за всеки кораб... Всъщност как ви хрумна това? Кракените са величествени създания и благородни пазители, които от поколения бдят в океана и ни предпазват от най-вероломната и опасна морска твар... русалките. Да, точно тези русалки.

Руби Гилман: Тийн кракен

"Руби Гилман: Тийн кракен" е невероятно забавна и затрогваща история, която ще ни потопи дълбоко в бурните води на училището и тийнейджърството и ще ни запознае с 16-годишната Руби Гилман, която открива, че съдбата ѝ, очакваща я дъното на океана, е по-велика от всичко, за което е мечтала.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОТОВИ СМЕ ЗА ПРИКАЗНИЯ СВЯТ НА "МАЛКАТА РУСАЛКА"

Сладка и непохватна, Руби е типичният тийнейджър и отчаяно иска да се впише сред връстниците си в гимназията Ошунсайд, но през повечето време се чувства невидима. Помага по математика на момчето, в което е влюбена тайно, но изглежда, той ѝ се възхищава, единствено заради нейните фрактали. На всичкото отгоре не може да излиза с готините деца на плажа, защото нейната прекалено властна супермайка напълно ѝ е забранила дори да се докосва до водата. Но когато Руби нарушава това най-важно правило, тя разбира, че е част от легендаренeн кралски род кракени и съдбата ѝ е да наследи трона от нейната баба – Кралицата воин на Седемте морета.

Руби Гилман: Тийн кракен

Кракените са се заклели да защитават океаните от суетните, жадни за власт русалки, които воюват с тях от векове, което изправя Руби пред сериозен проблем. Оказва се, че Челси – красивото и популярно ново момиче в училище, е именно русaлка и Руби трябва да приеме своята истинска същност и да се научи да използва силите си, за да защити тези, които обича най-много.

Лентата е режисирана от номинирания за "Оскар" Кърк ДеМико, в ролята на ко-режисьор влиза Фарин Пърл. Сценарият е дело на Пам Брейди, а продуцент е Кели Кууни Силела. Ролите на български озвучават Елена Траянова, Елена Грозданова, Георги Стоянов, Августина-Калина Петкова, Боян Николов и др.

"Руби Гилман: Тийн кракен" - от 30 юни, само в кината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA