Флорънс Пю е отрязала истинската си коса в "Good Person"

Актрисата е отказала да сложи перука, за да влезе в обувките на героинята си максимално.

Флорънс Пю е отрязала собствената си коса в сцена от филма "Good Person".

Номинираната за Оскар актриса разкри, че наистина е отрязала собствената си коса в сцена от новия ѝ филм, обяснявайки пред USA Today, че това се е оказало „последната стъпка да отключа героинята си" във филма, на който сценарист и режисьор е бившият ѝ Зак Браф.

„Когато бях тийнейджърка си правих сама какво ли не.", спомня си Пю. „Купувах си комплекти за нокти или ножици за фризьорство и си пусках видеа в YouTube, за да разбера как се използват. Правех какво ли не само и само да не мисля за нещата, които ме натъжаваха."

флорънс пю

В „Good Person" се разказва за Даниел (Морган Фрийман) и Алисън (Пю), които се сприятеляват след "невъобразима трагедия, която отнема живота на дъщерята на Даниел", според официалната информация.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ФЛОРЪНС ПЮ ЗА МАЛКО ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ КАРИЕРАТА СИ

Двамата "откриват, че приятелството, прошката и надеждата могат да процъфтяват на невероятни места" и докато той се впуска в отглеждането на внучка тийнейджърка, тя се опитва да възстанови живота си.

Дъщерята на Даниел умира в автомобилна катастрофа, докато Алисън шофира. Докато тя се бори с живота си след трагедията случайно попада на Даниел, тъй като и двамата посещават среща на Анонимните алкохолици.

флорънс пю

Флорънс отбеляза, че е била нейна идеята да подстриже косата си пред камерата. „Всички бяха наистина разтревожени, че ще направя това, но според мен беше наистина освобождаващо.", каза тя. „Ако не друго, то изхвърлих суетата през прозореца."

47-годишният Браф каза, че „всички си гризаха ноктите" в деня на сцената.

Робърт Луго, отговорник за прическите във филма каза пред PopSugar, че това не е бил първоначалният план. „Мислех, че ще вземем перука по поръчка.", каза той, отбелязвайки, че Пю е репетирала с перуки и „не беше нервна", когато дойде време да заснеме сцената.

"За щастие не е необходимо резултатът да е перфектен. Предполагаше се да бъде импулсивно решение на героинята ѝ, така че колкото по-небрежна ѝ беше прическата, толкова по-добре.", добави Луго.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA