Зоуи Дешанел влиза в "Брат срещу брата"

Новият сезон на риалити поредицата започва без никакви правила. И с много от Лос Анджелис.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 април 2023

Фотография: HGTV/WBD

Суперзвездните експерти по обновяване на недвижими имоти, Джонатан и Дрю, създават обрат в състезанието си "Брат срещу брата".

Сега братята могат да купуват и влагат колкото (и каквото) преценят в битката за реновиране на къщи, които трябва да продадат на възможно най-висока цена. Актрисата Зоуи Дешанел е скритото оръжие на Джонатан и освен че е негова половинка в живота от близо 4 години, тя се включва със съвети какво се харесва в сферата на имотите в Лос Анджелис.

Брат срещу брата

"Този ​​сезон обещава да бъде като никой друг, нека най-добрият брат победи", споделя Дрю, докато Джонатан уточнява, че "Този ​​път единственото правило е, че няма правила."

Шестте епизода започват с изненадващ обрат - нулеви ограничения за бюджети, ремонти или местоположение на къщи. В сблъсъка на неограничени възможности всичко е възможно, тъй като се налага братята да използват максимално изобретателността си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: Д-Р САНДРА ЛИЙ СЕ ЗАВРЪЩА КАТО "Д-Р ПЪПКОТРЕПАЧ"

Брат срещу брата

По-големият им брат Джей Ди е рефер, звездата от "Кое е това момиче?" дава своите съвети като коренячка от Ел Ей, а популярни персонажи от HGTV, Food Network и Discovery+ се включват, за да оценят седмичните битки на братята. В крайна сметка този, който добави най-голяма стойност на дома, ще си тръгне с желаната награда – правото да се хвали с титлата "Най-добрият брат".

"След като се състезавах на собствена територия миналия сезон, си тръгнах като победител и няма начин да позволя на Джонатан да ми вземе титлата", коментира Дрю. "Искам да спечеля в Лос Анджелис и сега, когато живея тук, ще бъде честна битка, в която ще дам всичко от себе си. Ще видите едни от най-амбициозните ни съревнования досега и всичко ще се сведе до това кой го прави най-добре", допълва Джонатан.

Брат срещу брата

Седмичният победител ще бъде награждаван с преживяване - без значение дали говорим за управление на марсоход в лабораторията за реактивни двигатели на НАСА или разходка с емблематичен експонат от автомобилния музей Питърсън. Губещият предизвикателството пък ще се сблъска с различни неприятни задачи.

Шоуто има и социална кауза - част от приходите от продажбите на жилищата ще отидат за Turn Up! Fight Hunger в подкрепа на проекта за борба с детския глад - No Kid Hungry.

Гледайте нов епизод - всеки четвъртък от 20:00 ч., само по HGTV.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA