Страстите избухват с "Красиво бедствие"

Дилън Спраус и Вирджиния Гарднър са звездите в новата гореща лента, която е снимана на територията на България.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 април 2023

Фотография: Форум Филм България

От утре, 14 април, страстите избухват с горещата екранизация на световния бестселър на Джейми Макгуайър - "Красиво бедствие".

Филмът е дело на продуцентите на "След" и режисьора на "Секс игри" и "След сблъсъка" Роджър Къмбъл, които представят вълнуваща, сексуално заредена романтична история за привличането между противоположностите, разглеждаща по атрактивен и достъпен начин темите за любовта, ревността и принадлежността.

Красиво бедствие

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВНИМАНИЕ, ТОВА СА НАЙ-ДЪЛГООЧАКВАНИТЕ ФИЛМИ НА ГОДИНАТА

Главните роли се изпълняват от секссимволите Вирджиния Гарднър и Дилън Спраус, които отправят специално обръщение към българските зрители.

В "Красиво бедствие" лошото момче Травис Мадокс (Дилън) е точно това, което първокурсничката Аби Абърнати (Вирджиния) иска… да избегне. Нощем той участва в нелегални боеве, за да печели пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца. Но Аби не желае да има нищо общо с Травис и привидно е напълно неподвластна на чара му.

Красиво бедствие

Тази липса на интерес от страна на Аби привлича Травис, който решава да я спечели като ѝ предложи облог - ако загуби следващия си боксов мач, няма да прави секс в продължение на месец, но ако спечели, Аби трябва да се премести да живее с него в апартамента му за същия период от време. Травис обаче няма никаква представа, че мрачното минало на Аби е напът да изплува на повърхността и може би той най-накрая ще срещне достоен съперник.

От 14 април, само в кината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA