Колосът от Deadpool идва за фестивала Aniventure Comic Con

Комикс сензацията Йехуда и Мая Девир също ще се включат в събитието през юли.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 април 2023

Фотография: Profimedia, Instagram

Актьорът Стефан Капичич, познат като Колос в култовите "Deadpool" и "Deadpool 2", идва за поредното издание на фестивала Aniventure Comic Con.

Събитието ще се състои на 8 и 9 юли в Интер Експо Център и ще предложи поредица от разнообразни забавления, свързани с аниме, манга, косплей, комикс култура, гейминг и още много.

комик кон 3

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАПОЧНА РАБОТАТА ПО СЕРИАЛА "ЗДРАЧ"

Капичич е сръбски актьор, роден в Германия, добил голяма известност с ролята си в Deadpool. Очаква се да се включи и в третата част на сагата. Преди продукцията на Marvel, той участва в лентата от 2008 г. "The Brothers Bloom". Наскоро се появи в спинофа на "Breaking Bad" – "Better Call Saul", както и участва като гост и в епизод на "Chicago Med". Феновете на компютърните игри пък разпознават гласа му, тъй като той озвучава и заснема движенията на Николай и J-12 в "Call of Duty: Modern Warfare", а в последствие се превъплъщава в ролята на Николай в "Call of Duty: Modern Warfare II".

Светът на комиксите пък ще бъде представен от сензацията художници Йехуда и Мая Девир, които станаха известни с разкриването на забавни детайли от живота си, пренесени върху белия лист. Двамата издават и поредица от книги "One of Those Days" с хумористични илюстрации на ежедневните борби и радости на брачния живот, а в последствие и на родителството. Неколкократно комиксите им попадат в публикации на The Huffington Post, BuzzFeed и Bored Panda.

комик кон 1

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЛЕЙК ЛАЙВЛИ И АННА КЕНДРИК СЕ ЗАВРЪЩАТ С "ЛЕСНА УСЛУГА"

За големия косплей конкурс в рамките на Aniventure Comic Con у нас ще пристигне и атрактивният косплейър Pretzl Cosplay от Нидерландия, която ще участва като съдия и ще се включи в Q&A панел.

Сред вече обявените гости на фестивала са актьорите Том Влашиха, когото познаваме от образите му в сериала на HBO "Game of Thrones" и от "Stranger Things" на Netflix, и Виктор Доробанту, стоящ зад атрактивния образ на "Нещото", който служи вярно като помощник на семейство Адамс в хитовия сериал на Netflix "Wednesday". Феновете на косплея ще посрещнат звездата от Тайланд Yuegene Fay.

Билетите за двудневното събитие ще вървят на цени от 45 и 50 лв. Скоро в продажба ще бъдат пуснати и специални пропуски за срещи с актьорите, както и специални ВИП билети.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA