"Идолът" ще дебютира на филмовия фестивал в Кан

Лили-Роуз Деп и The Weeknd са главните действащи лица в проекта, изследващ тъмната страна на славата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2023

Фотография: HBO/WBD, Profimedia

Организаторите на фестивала в Кан обявиха, че оригиналният драматичен сериал на HBO - "Идолът" ще бъде показан в официална селекция извън конкурса на тазгодишната програма.

Проектът е създаден от Сам Левинсън (същият, който стои зад "Еуфория"), Реза Фахим и The Weeknd, като самият той влиза в главна роля заедно с Лили-Роуз Деп.

Идолът

Въпреки че шумът тепърва предстои, а противоречията от снимачната площадка вече са налице, "Идолът" категорично намира място в списъка с най-дългоочакваните проекти на 2023-а.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 11-ТЕ СЕРИАЛА, КОИТО ЩЕ ГЛЕДАМЕ ТАЗИ ГОДИНА

Идолът

След като нервен срив проваля последното турне на Джоселин (Лили-Роуз Деп), тя е решена да върне статута си на най-великата и най-сексапилната поп звезда на Америка. Страстите ѝ се разпалват от Тедрос (самият The Weeknd), импресарио в нощен клуб с тъмно минало. Дали обаче това романтично пробуждане ще я отведе до славни нови висоти или ще я повлече към най-дълбоките дълбини на душата ѝ?

В главните роли ще видим още Трой Съливан, Дан Леви, Ханк Азария и други.

Седемдесет и шестото издание на кинофестивала в Кан ще се проведе от 16 до 23 май, а голямата премиера е на 5 юни в HBO Max.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA