Ева Мендес: Умирам да снимам отново с Райън

Актрисата разкри защо двамата не ходят заедно по събития

Ася Иванова
Ася Иванова 03 май 2023

Трудно е да видим Ева Мендес и Райън Гослинг заедно на червения килим (да не кажем невъзможно!), но пък може би скоро може да ги видим на големия екран.

Двойката е известна с това, че крие от медиите личния си живот, но актрисата за първи път сподели нещичко от него. Тя разкри, че много би искала отново да снима филм с половинката си.  "Умирам да направя още един филм заедно с него," споделя Мендес пред свой фен в Instagram.
Любовта между двамата пламна именно на снимачната площадка по време на снимките на лентата "Мястото отвъд дърветата" преди повече от 10 години. 

ева мендес

Въпреки това почитателите на двойката се надяват да ги видят заедно. "Наистина се надявам, че филмът "Барби" (новият филм на Райън) ще бъде част от сезона на кино наградите, само за да те видя с Райън", пише фен под публикация на Мендес. "Ние с Райън не правим тези неща заедно. Публикувах наши снимки заедно, които вече са факт и които се чувствам удобно да публикувам онлайн," обяснява актрисата. "Под "неудобно" имам предвид, че не искаме да разкриваме личния си живот, който ценим," допълва още тя.
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA