Завръща ли се Ема Уотсън в Холивуд?

Всички се чудят ще видят ли отново любимата си актриса във филм.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 май 2023

Станала известна още като дете, Ема Уотсън години наред е преследвана от фенове и папараци и това в един момент й дойде малко в повече. Затова и не е учудващо, че се скри от прожекторите за малко почивка.

Това нейно бягство обаче продължава вече 5 години и всички вече се чудят готова ли е любимата ни Хърмаяни да се върне на екран?

След края на снимките на лентата "Малки жени" на Грета Гъруиг, Уотсън започва да живее далеч от големия град и се появява все по-рядко на големи събития. "Мисля, че се чувствах в капан. Работата беше там, че трябваше да изляза пред хората и да продам нещо, върху което нямах много контрол. Трудно ми беше да бъда лице или говорител на неща, в чийто процес по създаването не участвах," споделя Уотсън.

Тя обаче все още не е готова да се завърне към големия екран и шума, който предизвиква всяка нейна поява. Споделя, че очаква подходящия момент и подходящия проект. "Обичам професията си. Въпросът е да намеря нещо, в което не трябва да правя компромис със себе си заради други хора. Просто не искам повече да бъда робот," казва тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA