Принц Хари липсва от семейната фотосесия за коронацията на Чарлз III

Вижте първият официален портрет на краля

Ася Иванова
Ася Иванова 09 май 2023

Фотография: Profimedia/The Royal Family

Принц Хари не е поканен да присъства дори на семейната фотосесия на крал Чарлз III по случай коронацията.

Това предизвика куп коментари относно отчуждението на принца с неговото семейство след откровенията му в книгата "Резервният", в която Хари разкрива доста тайни за своите близки и отношенията им. Той не само, че не присъства на снимките, публикувани в официалния профил в Instagram на кралската фамилия, но и по време на коронацията на баща си не говори с почти никого от тях.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИНЦ ХАРИ ПРОПУСНА СЕМЕЙНАТА ПОЯВА НА БАЛКОНА НА БЪКИНГАМСКИЯ ДВОРЕЦ

Дни след историческото събитие, от Бъкингамския дворец публикуваха първия официален портерт на крал Чарлз III, както и кадри с почти всички членове на фамилията. Те позират пред известния фотограф Хюго Бърнанд. "Първият официален портрет на Негово Величество Краля след коронацията му на 6 май", обявиха от Двореца.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИНЦ ХАРИ СЕ ПОЯВИ С БРАТОВЧЕДКИТЕ СИ

Те добавиха и първият портрет на кралица Камила, както и на двамата заедно, а малко след това показаха и официалната снимка на цялото семейство. Има кадри на крал Чарлз III, кралица Камила и неговият син принц Уилям със съпругата му Кейт Мидълтън. На общата снимка с останалите членове на фамилията са херцогът на Кент, херцогинята на Глостър, херцогът на Глостър, вицеадмирал сър Тим Лорънс, кралската принцеса, кралят, кралицата, принцът на Уелс, принцесата на Уелс, херцогинята на Единбург, принцеса Александра, херцогът на Единбург. Без Хари, разбира се!

Вижте кадрите в галерията горе:

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA