Защо Том Холанд отказа алкохола?

Актьорът от година не близва и капка

Ася Иванова
Ася Иванова 11 май 2023

Фотография: Profimedia

Любимият ни Спайдърмен - Том Холанд, повече от година не е близвал и капка алкохол. 

26-годишната звезда споделя, че работата му по сериала The Crowded Room го е накарала да се замисли за собственото си психично здраве. "Да науча за психичното здраве и силата му и да говоря с психиатри за борбите на героите, Дани и Били, беше нещо, което беше толкова информативно за собствения ми живот," обяснява Холанд. 

Въпреки, че обожава работата си, актьорът споделя, че тя натовареността покрай нея понякога му тежи много. "Не са ми непознати физическите аспекти на работата, правейки целия екшън филм. Но психическият аспект наистина ме победи и ми отне много време, за да се възстановя след това, за да се върна някак към реалността."

том холанд

Дори му се наложило да се изолира за известен период от време, след като девет месеца "живял" в кожата на героя си. "Виждах себе си в него, но в личния си живот," обяснява той. "Спомням си, че имах малък срив у дома и си мислех неща като "Ще си обръсна главата. Трябва да си обръсна главата, защото трябва да се отърва от този герой." И, очевидно, бяхме по средата на снимките, така че реших да не го правя… Не приличаше на нищо, което някога съм изпитвал." Той се превълъщава в ролята на антисоциален млад мъж, арестуван след стрелба.

В нелекия път към трезвеността, Холанд е бил подкрепян от своята половинка Зендая. Двамата от години са заедно, но официализираха отношенията си с кадър в Instagram през септември 2021 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA