Вижте новородената дъщеря на Робърт де Ниро

Актьорът сподели не само снимка, но и името на малкото момиченце.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 май 2023

Фотография: Profimedia

Съвсем наскоро Робърт де Ниро изненада света с новината, че е станал баща за седми път. Ето, че актьорът сега не само сподели името на новородената си дъщеря, но и я показа на света. 

Бебето носи името Джиа Вирджиния Чен де Ниро. 79-годишният носител на "Оскар" разкри, че тя се е появила на бял свят на 6 април. Момиченцето се е родило с тегло 3,79 кг. Де Ниро споделя, че с приятелката му Тифани Чен са на седмото небе от щастие.

Преди броени дни, актьорът разкри, че вече има седем деца. "Току-що ми се роди бебе," сподели той в интервю по повод новия му филм "About my father". И очевидно, Де Ниро е криел, че ще става баща, защото новината успя да изненада не само всички негови фенове, но и неговите колеги. 

"Днес разбрах, че има бебе. Не знаех, че ще става баща, но... Бог да го благослови. Той е много мил човек, обича да прекарва време със семейството си и аз се радвам за него," сподели колегата на актьора от "About my father" Себастиан Манискалко.

де ниро

Де Ниро има шест деца от предишни връзки. От първата си съпруга Даян Абът има дъщеря Дрена, 51 г., и син Рафаел, 46 г. През 1995 г. става баща на близнаците Джулиан и Арън, чиято майка е моделът и актриса Туки Смит. От Грейс Хайтауър пък има син Елиът, 24 г., и дъщеря Хелън, 11 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA