Третият сезон на "Велика" вече е факт

Ел Фанинг и Никълъс Холт се завръщат с 10 нови епизода на оригиналната комедия.

Фотография: Hulu/WBD

Третият сезон на "Великa" вече е в HBO Max, а това означава, че Ел Фанинг и Никълъс Холт отново ще греят от малкия екран.

В новите епизоди Екатерина (Фанинг) и Петър (Холт) се опитват да скрепят брака си след някои на пръв поглед непреодолими проблеми. Петър става свидетел на собствения си опит за убийство от ръцете на Екатерина, а освен това тя хвърля в затвора всичките му приятели.

Велика

На всичко отгоре, Петър е в безпътица в ролята си на Първи съпруг при управлението на Екатерина, затова се заема с бащинство, лов и солени кулинарни начинания. Но те не са достатъчни, за да бъде доволен, тъй като в главата му се появява покойния му баща (в ролята е Джейсън Айзъкс), който го тормози с неуспехите му като син на Петър Велики.

Екатерина Велика започва да се изявява отвъд границите на империята си и вдъхновена от посещението на американския посланик, организира конференция, на която селяни, благородници и търговци могат да дадат своя принос за развитието на нова Русия. Съответно бързо научава, че дори най-добрите политически лидери понякога трябва да правят компромиси, за да постигнат напредък.

Гледайте "Велика", само в HBO Max.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA