Разкриха причината за смъртта на Тина Търнър

Разберете какво казва говорителят на звездата.

Ася Иванова
Ася Иванова 26 май 2023

Новината за смъртта на Кралицата на рокендрола – Тина Търнър, разтърси света. Бе съобщено, че е починала в дома си в Швейцария след дълго боледуване. Ето, че стана ясна и причината за нейната кончина.

Говорител на Търнър съобщи, е тя е починала от естествена смърт. "С голяма тъга съобщаваме за кончината на Тина Търнър. С музиката си и безграничната си страст към живота тя омагьоса милиони фенове по света и вдъхнови звездите на утрешния ден. Днес се сбогуваме с една скъпа приятелка, която ни оставя най-великото си дело: музиката си. Цялото ни искрено състрадание е към нейното семейство. Тина, много ще ни липсваш", гласеше официалното съобщение в Twitter.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТИНА ТЪРНЪР И ЕВРИН БАХ - 37 ГОДИНИ ЛЮБОВ

Последните години бяха наистина тежки за певицата Тя бе диагностицирана както с рак на червата, така и с бъбречна недостатъчност през 2016 г. Една година по-късно претърпя операция за трансплантация на бъбрек и влезе в пълна ремисия.

Две години по-късно стана ясно, че синът й Крейг се е самоубил. "Най-тъжният ми момент като майка. В четвъртък, 19 юли 2018 г., казах последно сбогом на моя син, Крейг Реймънд Търнър, когато се събрах със семейството и приятелите си, за да разпръснем праха му край бреговете на Калифорния. Той беше на 59, когато загина толкова трагично, но той винаги ще бъде моето бебе," написа тогава почернената майка. През 2022 година, Тина загуби и другия си син Рони, който почина на 62-годишна възраст поради усложнения от рак на дебелото черво.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA