Орлин Павлов тръгва на лятно турне

Още малко... и ще бъдем под звездите, за да слушаме най-големите хитове на любимия изпълнител.

Вече повече от 20 години Орлин Павлов е един от най-обичаните и завладяващи гласове на българската музикална сцена.

Тя ще стане особено гореща през следващите седмици, тъй като изпълнителят на "Още малко" тръгва на феерично лятно турне, което започва на 22 юли в Летен Театър Бунарджика в Пловдив, за да продължи по бреговете на нашето Черноморие.

Орлин Павлов

След това Орлин ще излезе на 28 юли в Царево, Летен Кинобар. На 2 август е концертът в Амфитеатър Созопол, на 4 август може да го гледате в Амфитеатър Арена, Свети Влас, а големият финал е на 22 август в Летния Театър в Бургас.

Орлин Павлов

В рамките на двучасовото шоу феновете на музиканта ще имат възможността да видят на живо аудиовизуален концерт-спектакъл, включващ емблематични парчета от първия му самостоятелен албум "Още малко”, както и най-популярните и любими на публиката песни.

В програмата ще прозвучат "Секунда", "Всяка година по същото време", "Още малко", "Заедно" и, разбира се, "Див Рай" - все песни със специално място в сърцата на хиляди българи.

Орлин Павлов

Предстои вълнуващо музикално-артистично пътуване, в което ще се преплетат поп, джаз, суинг и фънк. На сцената заедно с Орлин ще излязат някои от най-добрите български музиканти - Милен Кукошаров (пиано), Мирослав Иванов (китара), Кристиан Желев (барабани), Емилио Мархолев (тромпет), Евден Димитров (бас), Стефан Стефанов (пиано), Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и Владислав Мичев (тромбон).

Незабравимите емоции под звездите са гарантирани, така че задължително ще се видим там.

Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и на eventim.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA